SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Novice

13.12.2016 ob 10:50

Dan fakultete 2016

Vabimo vas, da se udeležite dogodkov, ki jih na Fakulteti za turizem Univerze v Mariboru pripravljamo v sklopu Dneva Fakultete. Dan fakultete obeležujemo v ponedeljek, 19. 12. 2016, v počastitev sedme obletnice ustanovitve naše fakultete.

 

Program Dneva fakultete:

9.30 – Obisk Doma upokojencev Brežice (ob navedeni uri se bomo zbrali na Fakulteti za turizem, nato pa se bomo skupaj odpravili do doma upokojencev, kjer bomo pripravili program za njihove varovance – skupaj bomo zapeli nekaj pesmi in se družili s starostniki).

11.00 – Obisk Zavetišča za male živali Brežice (pot bomo nadaljevali do zavetišča, kjer bomo obdarili tudi male živali, ki trenutno nimajo doma).

15.00 – Podelitev nagrad najboljšim študentom v študijskem letu 2015/16 (program se bo nadaljeval v avli FT, kjer bodo najboljši študenti prejeli priznanja in nagrade).

16.00 – Okrogla miza »Brendiranje turistične destinacije Posavje« (naš magistrski študent Marko Ogorelc bo v avli fakultete skupaj z gosti predstavil temo svoje diplomske naloge).

 

Program celotnega dne ustvarjajo in organizirajo študenti naše fakultete, zato ste še posebej vabljeni, da se dogodkov udeležite, se družite s študenti tudi izven predavalnice in lokalnemu okolju predstavite, kdo vse smo Fakulteta za turizem. Da bo dan še bolj zabavno obarvan, študenti pri obisku dopoldanskih dogodkov priporočajo praznični izgled v rdeči, zeleni ali beli barvi, z uporabo božičnih kap in drugih okraskov.

 

Prisrčno vabljeni!

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije