SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Novice

13.04.2016 ob 03:14

Dan odprtih vrat Fakultete za turizem

Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru vabi na Dan odprtih vrat, ki bo v ponedeljek, 18. 4. 2016. Fakulteta močno spodbuja trajnostni razvoj in trajnostni turizem, tako bo z Dnevom odprtih vrat obeležila tudi dan Zemlje, ki vsako leto poteka konec meseca aprila. Hkrati pa bo dogodek obarvan tudi z vodili vseživljenjskega učenja, saj bo fakulteta gostila različne starostne skupine.

Avlo fakultete bodo s svojimi umetniškimi izdelki okrasili otroci iz brežiškega vrtca Mavrica. Njihova razstava bo na ogled vsak dan, tako da jo lahko obiščejo tudi mimoidoči. Sami vrtičkarji pa bodo fakulteto obiskali na Dan odprtih vrat, ob 9. uri, kjer jim bodo zaposleni na fakulteti pripravili krajšo animacijo na temo pomena pitja čiste vode iz pipe.

Fakulteta za turizem ter Komunala Brežice sta prejšnji mesec podpisali dogovor o sodelovanju v projektu Zdravo – bolj zdravo – voda iz pipe, ki ga izvaja brežiška Komunala. V sklopu tega projekta bodo ob 12. uri v avli fakultete pripravili predavanje o vodi ter o prednostih vode iz pipe, ki je v Brežicah izjemno dobre kakovosti. Na predavanje, ki ga bo izvedel g. Darko Ferlan iz Komunale, so vabljeni vsi zaposleni in študenti ter ostali, ki jih zanima tematika. Na dogodku bodo sodelovanje organizacij predstavili ravnateljica Vrtca Mavrica Silvija Komočar, direktor Javnega podjetja Komunala Brežice Aleksander Zupančič in dekan Fakultete za turizem izr. prof. dr. Boštjan Brumen.

Dan odprtih vrat je eden od pomembnih korakov k trajnostnemu in družbeno odgovornemu ravnanju, h kateremu je zavezana Fakulteta za turizem.

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije