SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Novice

13.09.2016 ob 02:57

Drugi prijavni rok - MAG program

14. 9. 2016 se na Univerzi v Mariboru pričenja drugi prijavni rok na Razpis za vpis v podiplomske študijske programe Univerze v Mariboru v študijskem letu 2016/2017.

Na Fakulteti za turizem se lahko kandidati v drugem prijavnem roku prijavijo na magistrski študijski program Turizem. Razpis bo odprt do 16. 9. 2016, do 23.59 ure. Več o samem razpisu lahko prebrete tukaj

V drugem prijavnem roku se lahko prijavijo kandidati, ki niso oddali prijave v prvem roku, kandidati, ki po prvem prijavnem roku niso bili sprejeti na želeni študij, ter kandidati, ki so se v prvem roku prijavili na študijski program, ki se ne bo izvajal. V drugem roku lahko oddajo prijavo tudi tisti kandidati, ki so se v prvem roku prijavili na študijski program, za katerega po zaključenem prvem prijavnem roku izvedba še ni zagotovljena. Neodvisno od prve prijave lahko drugo prijavo oddajo tudi kandidati, ki se v drugem roku prijavljajo na študijske programe, ki se izvajajo kot izredna oblika študija. 

Kandidati morajo prijavo za vpis v podiplomske študijske programe Univerze v Mariboru oddati elektronsko in sicer prek spletnega portala eVŠ, ki je dosegljiv na naslednji spletni povezavi: eVŠ​.

 

 

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije