SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Novice

20.10.2015 ob 10:12

Predstavili smo se na sejmu POK Brežice 2015

Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru se je ta konec tedna (17. in 18. oktobra 2015) predstavila na Podjetniško-obrtnem in kmetijskem sejmu v Brežicah. V okviru sejma so profesorji izvedli več strokovnih predavanj na temo podjetništva in uporabe informacijskih tehnologij v turističnem sektorju, fakulteta pa se je predstavila še na stojnici.

 

Ekipa profesorjev, zaposlenih in študentov se je udeležila tudi tekmovanja v kuhanju golaža, kjer je fakulteta sodelovala izven konkurence s pripravo unikatnega lignjevega golaža po dekanovem receptu. Golaž je odlično uspel in pošel že po nekaj minutah.

 

Udeležba na dogodku potrjuje uspešno povezovanje fakultete z lokalnim okoljem in prenos uporabnega znanja in inovacij v turistični in storitveni sektor tega dela Slovenije.

 

Utrinke s sejma si lahko ogledate na spletnih straneh portala Posavje.info: http://posavje.info/novice/dogajanje-na-sejmu-pok-brezice-2015.html

in na spletni strani RTV SLO: http://www.rtvslo.si/lokalne-novice/pestra-sejemska-in-obsejemska-dejavnost-na-breziskem-pok-u/376549.

 

FOTOGALERIJA

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije