SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Novice

25.11.2016 ob 09:49

Predstavitev University of Applied Sciences Lapland

V torek, 29. 11. 2016, ob 15. uri, bomo v predavalnici v avli FT gostili raziskovalko iz University of Applied Sciences Lapland go. Anu Harju-Myllyaho, ki nam bo predstavila delovanje organizacije Multidimensional tourism institute, ki je del University of Applied Sciences Lapland, kjer je zaposlena.

Ga. Anu Harju-Myllyaho bo poleg predstavitve same organizacije spregovorila tudi o Finski, natančneje njeni pokrajini Laponski in mestu Rovaniemi, kjer imamo podpisana dva sporazuma za izmenjavo - enega z University of Applied Sciences Lapland, drugega z University of Lapland. V tekočem študijskem letu je na izmenjavi pri nas njihova študentka Nina, s katero se boste lahko pogovorili o njenih izkušnjah, prav tako pa je na izmenjavi na Laponskem naša študentka Ajda, s katero se bomo poizkusili povezati preko interneta in tudi ona bo povedala, kakšne so njene izkušnje z izmenjavo.

Vabljeni ste seveda vsi, posebej zanimivo pa bo to srečanje za vse tiste, ki vas v prihodnje zanima možnost izmenjave, predvsem izmenjave z Finsko / Laponsko / Rovaniemijem.

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije