SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Novice

14.12.2016 ob 11:48

S PROJEKTOM PiMP DO ZAPOSLITVE

S PROJEKTOM PiMP DO ZAPOSLITVE – postani del najbolj PiMPastične ekipe!

V Mladinskem centru Brežice izvajajo projekt PiMP – Priložnosti in izzivi mladih v Posavju, enega bolj zaželenih projektov med mladimi, ki v našo regijo prinaša kar 18 zaposlitev mladih, starih od 15 do 29 let.

ZNANJA, DA SE TI sPiMPa!

Mladi imate možnost sodelovanja na številnih kvalitetnih in praktičnih delavnicah, ki so zaradi potreb okolja usmerjene na področje turizma in povezanimi področji komuniciranja, tujih jezikov, prodaje, trženja, managementa, priložnosti spletnih in socialnih medijev, do grafične podobe in pravnih vidikov.

K sodelovanju na delavnicah PiMP vabimo mlade, stare od 15 do 29 let, ki končujete šolanje, iščete zaposlitev ali ste brezposelni. Udeleženci delavnic boste pridobili praktična znanja brezplačno in si tako izboljšali možnosti zaposlitve. V sklopu projekta pa se bodo potrudili najti 18 zaposlitev pri delodajalcih.

Prijavnico in več informacij za sodelovanje na projektu najdeš na spletni strani Mladinskega centra Brežice www.mc-brezice.si/pimp. Projekt lahko polajkaš tudi na Facebooku (PIMP: Priložnosti in izzivi mladih), kjer sproti objavljajo nove informacije.

Pridi, Posavju se bo sPiMPalo!                                        

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije