SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Novice

05.04.2016 ob 09:35

Teden zdravja na FT

V četrtek, 7. 4. 2016, je dan zdravja, zato študentski svet v tem tednu pripravlja kar nekaj aktivnosti za spodbudo k bolj zdravemu načinu življenja. Kar pomeni, da vse teče v smeri gibanja in zdrave prehrane.

Prva spodbuda bo že v torek, 5. aprila, ko ste vsi vabljeni na rekreacijo v športno dvorano MC Brežice in sicer od 14. do 16. ure. 

V sredo, 6. aprila, pa se študenti, pedagogi in strokovni zaposleni odpravljamo na pohod na Šentvid. Že od kar stoji fakulteta, med študenti teče beseda o organiziranem pohodu. Tako letos, ob tej priložnosti, začenjamo tradicijo ''Faxovskega'' pohoda na Šentvid. Nagovarjamo tudi tiste, ki imate v tem času pedagoško obveznost, da se skupaj z nami razgibate in se po koncu pohoda vrnete v predavalnice. Dobimo se v atriju Fakultete za turizem in odrinemo proti Sv. Vidu natanko ob 15. uri.

Ker se ne malokrat zgodi, da študenti najpomembnejši obrok dneva izpustite ali celo prespite, so se v študentskem svetu odločili, da študente in zaposlene povabijo na tako imenovan zdrav zajtrk, ki ga bodo pripravili v četrtek, 7. aprila, v avli fakultete, med 8. in 10. uro. V popoldanskem času, ob 18. uri, pa bodo v avli predvajali film na temo hrane in ponudili okrepčitev s sadnimi Smothie-ji. 

Veseli bomo, če se nam pridružite in se z nami malo podružite.

 

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije