SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Obvestila

20.01.2017 ob 12:06

UP FTŠ Turistica vabi - Oportunistica 19.03. - 22.03.2017

Spoštovani študentje,

Posredujemo vam vabilo na Mednarodni forum študentov turizma in hotelirstva, ki se bo odvijal med 19.03. 2017 in 22.03. 2017 na Fakulteti za turistične študije - Turistica. Krovna tema konference je management hotelirstva. V skladu s temo bo organizirana interaktivna delavnico, ki bo vključevala program HOTS. Ta program omogoča simulacijo vodenja hotelskega obrata.

Fakulteta za turistične študije - Turistica omogoča multidisciplinarno učenje in raziskovanje v panogi turizma in študente usposablja za planiranje visoke kakovosti, dobro poznavanje managementa in oblikovanja odlične turistične ponudbe. V skladu z mednarodno naravo turizma, Turistica veliko vlaga v mednarodno sodelovanje.

Ravno iz tega razloga ste vljudno vabljeni k udeležitvi konference, ki bo organizirana za mlade na dobri poti do profesionalne kariere na področju hotelirske industrije. Rok prijave za študente FT UM je do vključno 10. februarja 2017.

Cena konference, ki vključuje 3 nočitve (hostel z zajtrkom), kotizacijo za konferenco in večerno druženje je 50€. Za tiste, ki bodo namestitev imeli v lastni režiji, je cena, ki vključuje kotizacijo za konferenco in večerno druženje, 20€.

Število študentov posamezne fakultete je omejeno na 10, zato pohitite z vašo prijavo. V primeru večjega zanimanja, bomo izbor desetih študentov opravili na podlagi motivacijskih pisem, ki jih bomo od vas zahtevali v tem primeru naknadno!

Prijave zbiramo na: maja.rosi@um.si

Do sedaj je prijavljenih že 70 študentov iz regije in se veselimo tudi vašega sodelovanja.

Ostale informacije najdete v prilogi.

 

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije