SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Obvestila

31.08.2016 ob 12:56

Pomembno: PODALJŠANJA TEME oz PONOVNA PRIJAVA TEME

Ob koncu tekočega študijskega leta vam vsem, ki ste prijavo že opravili, potečejo teme diplomskega ali magistrskega dela, zato pozor!

 

S Pravilnikom o postopku priprave in zagovora diplomskega dela na dodiplomskem študiju FT UM je določeno, da lahko študent podaljša temo največ 1 krat. V kolikor ste temo že enkrat podaljšali, to pomeni, da je ne morete več podaljšati.

 

VSI TISTI, KI TEME ŠE NISTE PODALJŠALI

 

KAKO?

Oddate vlogo za podaljšanje teme, ki jo mora podpisati mentor in so-mentor, v referat (ali po pošti) najkasneje do petka, 30.9.2016 do 12.00 ure.

 

VSI TISTI, KI STE TEMO ŽE ENKRAT PODALJŠALI:

 

KAJ SEDAJ?

Kandidati, ki so imeli temo zaključnega dela že enkrat podaljšano, morajo temo zaključnega dela vložiti v postopek ponoven prijave teme.

 

KAKO?

Potrebno je oddati ponovno prijavo teme. Tema in mentor sta lahko ista, v kolikor se mentor strinja. Upoštevajte dejstvo, da mentor ni dolžan avtomatsko prevzeti ponovno mentorstva in da so mentorji omejeni s številom mentorstev, nekateri imajo tako te kvote že polne.

Natančen postopek je opisan na spletni strani: http://ft.um.si/studenti/diplomska-dela.

OPOZORILO: navodila za pripravo dispozicije in predloga za dispozicijo so se v tem študijskem letu spremenila in morate oddati prijavo teme skladno z navodili na spletu.

 

DO KDAJ?

Komisija za študijske zadeve FT UM sprejme sklep, da je rok za ponovno prijavo teme zaključnega dela v študijskem letu 2016/2017 ponedeljek, 19.9.2016 do 12.00 ure.

 

ZAKAJ?

Če študent prijavi temo, ko še ima status, ne plača ničesar, tudi če temo kasneje, ko nima več statusa, podaljša.

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije