SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Obvestila

06.03.2015 ob 12:41

Projekt Demola - poletje 2015

Vabimo vas na predstavitev Projekta Demola, v torek, 10.3.2015, ob 11.30 uri v Avli fakultete.

 

Koncept DEMOLA spodbuja soustvarjanje študentov, podjetij in visokošolskih ustanov. Podjetja pod okriljem Demole razpišejo projektne naloge, ki jih rešujejo skupine študentov pod mentorstvom podjetij in raziskovalcev UM. Projektne naloge so zastavljene tako, da jih rešujejo multidisciplinarne ekipe študentov. Cilj projektne naloge je, da ekipa študentov problem in idejo zapisano na papirju pretvori v delujoč prototip. Za izvedbo projektne naloge ima ekipa študentov 3 mesece in pol časa. Časa za izvedbo sicer ni veliko, vendar pa so ustvarjalnim ekipam študentom ves čas na voljo kompetenčna znanja podjetij in UM. Ekipam študentom je na voljo skupen prostor, kjer je možna izmenjava kreativnih idej med študenti in predstavniki podjetij ter UM. Podjetja lahko rešitev študentskih ekip uporabljajo le v primeru, če odkupijo licenco za uporabo.

Za svoje delo pri projektu Demola bodo študentje lahko prejeli ECTS točke po dogovoru s profesorji oziroma izbrali izbirni predmet Projekt Demola, ki ga razpisujeta Fakulteta za gradbeništvo in Fakulteta za strojništvo ter je na razpolago vsem študentom Univerze v Mariboru.

Za študente Fakultete za turizem je pripravljena projektna naloga, ki ga je razpisalo mlado podjetje 5 START, ki upravlja Hotel Betnava v Mariboru: Kako lahko mali hotel poveča število gostov in nočitev na turistični destinaciji Maribor - Pogorje.

Neposredna povezava na Demole projekte: http://slovenia.demola.net/apply

Za vsa vprašanja smo na voljo tudi po mailu: andrej.duh@demola.net

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije