SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Obvestila

06.01.2015 ob 01:03

Vabilo na gostujoče predavanje: Kako zaslužiti s pisanjem bloga na temo turizem

Vabilo na gostujoče predavanje: Kako zaslužiti s pisanjem bloga na temo turizem

Ali veste, da lahko s pisanjem bloga na temo turizma zelo dobro zaslužite?

Kako, vam bo povedal Tomaž Gorec v petek 9.1.2015 ob  9:15 v predavalnici 1 v Kulturnem domu.

Tomaž Gorec je podjetnik in popotnik, ki se s s spletnim marketingom ukvarja že več kot deset let. Predvsem je specializiran za optimizacijo spletnih strani (kako pripeljati stran višje na Googlu). Zelo dobro pa se tudi spozna na socialna omrežja in promocijo na internetu. Za seboj ima že zelo veliko uspešnih projektov spletnega marketinga.

Lansko poletje je bil Tomaž en mesec na otoku Krk, kjer pisal turistični vodič. Vložek v ta projekt je bil minimalen (praktično bi se ga dalo izpeljati z vložkom dobrih 100 €). Projekt pa postaja vse bolj dobičkonosen. Vodič o otoku Krk je na voljo na spletni strani www.otok-krk.si. Na strani je že veliko vsebin, nekaj pa jih še manjka. Vodič bo dokončan spomladi in bo objavljen tudi v tiskani izdaji.

Tomažev najnovejši projekt pa je spletna stran I Love Journeys (povezava na http://www.ilovejourneys.com/), za katerega eni osebi nudi enomesečno delo na Filipinih. Več o tej tako imenovani sanjski službi si lahko preberete na http://www.zasluzek.org/sanjska-sluzba.

Na predavanju bo Tomaž z vami brez skrivnosti delil vse svoje znanje, ki ga ima iz področja spletnega marketinga. Pokazal vam bo veliko konkretnih primerov iz prakse in dal tudi koristne napotke, kako lahko takoj začnete uspešno pisati svoj blog in s tem tudi zaslužite

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije