SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Obvestila

17.08.2016 ob 01:38

Zagovori strokovnih praks VS 2, VS3 in ABS

Spoštovane študentke, spoštovani študentje,

 

Ob koncu izpitnega obdobja, v četrtek 8.9. in v petek 9.9. sta razpisana izpitna roka namenjena zagovoru praktičnega usposabljanja. Ker vas je na ta termin prijavljenih izredno veliko, bodo zagovori potekali v več zaporednih dneh zadnjega tedna izpitnega obdobja, ki je od ponedeljka 5.9. do petka 9.9. 2016. O točnem datumu in uri zagovora boste obveščeni predčasno.

Vsi tisti, ki ste že opravili s praktičnim usposabljanjem in že imate pripravljena poročila jih prosim čim prej oddajte, da jih lahko predčasno pregledam.

Poročila lahko pošljete v tiskani obliki ustrezno vezana po pošti na naslov fakultete, s pripisom poročilo o praktičnem usposabljanju ali oddajte v referatu FT UM, referat vam je na voljo strogo samo v času uradnih ur!

Vsi tisti, ki še niste zaključili praktičnega usposabljanja vam svetujem, da se počasi vseeno lotite priprave poročila o praktičnem usposabljanju, saj je skrajni rok za oddajo poročil petek 2.9.2016 do 12.00 ure!

Že v petek 2.9.2016 popoldan boste prejeli na vaše student.um.si maile točen razpored zagovorov.

Menjave datuma ali ure zagovora so možne izključno v primeru utemeljenega razloga, na način kjer najdete menjavo med ostalimi kolegi ali kolegicami (oseba A menja z osebo B) pri čemer se morata obe strani o tem strinjati in mi morate to sporočiti predčasno na moj e-naslov: mitja.gorenak@um.si

Glede samega zagovora še vedno velja: Zagovori bodo potekali skupinsko, pripravite si krajšo predstavitev podprto s prosojnicami ali katerim drugim vizualnim pripomočkom. V predstavitvi, ki naj bo kratka se osredotočite na Vaše delo in ne pretirano na organizacijo v kateri ste delo opravljali.

Za morebitna vprašanja sem vam na voljo po elektronski pošti.

 

S spoštovanjem!

Mitja Gorenak

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije